Návštěva v diakonii v Čáslavi

21.05.2009 21:42

Dnes jsme se paničkou a kamarády vypravili do Čáslavi, do Diakonie evangelické církve, kde pořádali den se zvířátky pro své děti, jejich rodiče a přátele. a pozvali nás tam, abychom jim něco předvedli Vezli jsme si nějaké překážky na agility, které jsme jim chtěli ukázat a pak jsme každý předvedl, co umíme. Atosek něco z dogdancingu, Bibi a Summer, jak umí štěkat, zpívat a chytat balón a já jsem zase chytala své oblíbené frrisbee a malá Rio, ta ukazovala, jak je hezká.

  Bylo tam spousta dětí i dospělých. Děti si nás pořád hladily a muchlovaly, mě se to moc líbilo, tolik hlazení si každý den neužiju. Všichni jsme se snažili být co nejhodnější a nejšikovnější, aby se to dětem co nejvíc líbilo. A asi se to povedlo, protože nám tleskali a chtěli nás hladit pořád.

Ukázka agility byla sice skoro katastrofa, ale asi to bylo tím, že tam bylo i spousta jiných zvířátek - kozy, koník, oslíci, králík, no a to si jeden musí očichat a taky bylo velké teplo, ale hlavně, když byla legrace.

Chtěla bych tam s paničkou a se svými kamarády  zase někdy jet a udělat dětem, které tam jsou zase radost, bylo to moc fajn.

(Jak nám to šlo se můžete podívat na stránkách Primavery ve fotogalerii, ale také sem nějaké obrázky dáme.)  obrázka zde návštěva v Diakonii v Čáslavi